تعمیر آب مقطر گیری

water distiller

تعمیر آب مقطر گیری

تعمیر آب مقطر گیری

آب مقطر یکبار تقطیر

آب مقطر دوبار تقطیر

آب مقطرگیری یا water distiller ابزاری آزمایشگاهی بوده که با استفاده از المنت آب را تبخیر نموده و آب تبخیرشده در مجاورت کندانسور که دربعضی ازآب مقطرگیری ها شیشه ای ودربعضی استیل می باشد خنک شده وتبدیل به آب مقطر می گردد. بسته به توان المنت های آب مقطرگیری حجم خروجی آب درآب مقطرگیری های آزمایشگاهی از2تا12لیتر بر ساعت متغییر می باشد آب مقطرگیری ها دارای دو نوع 1-یکبار تقطیر و 2 بار تقطیر می باشند که یکبار تقطیر از یک کندانسور ودریک مرحله تقطیر را انجام می دهند و2- دوبار تقطیر که آب پس از یکبار تقطیر شدن مجددا وارد سیکل دیگری شده و تقطیر دوباره انجام می گردد که این مدل آب مقطر گیری دارای 2 کندانسور می باشد .

در بعضی از انواع آب مقطر گیری های نوع کندانسور که معمولا از نوع استیل ضد زنگ می باشد برای داشتن خلوص پایین در کیفیت آب مقطر تولید شده از شیشه استفاده می شود که بر اساس نوع دستگاه و شرایط طراحی و مقدارخلوص آب مقطر در بیشتر آنها فقط کندانسور دوم از نوع شیشه می باشد ولی در بعضی از تولیدات داخلی آب مقطر گیری های 2 بار تقطیر هردو کندانسور از نوع شیشه می باشد .


المنت :
در تمامی آب مقطر گیری ها ( یکبار تقطیر - 2 بار تقطیر - ساخت داخل - خارجی ) برای ایجاد گرما و تبخیر آب از المنت استفاده می شود . المنت براساس حجم محفظه و میزان خروجی آب مقطر گیری انتخاب و نصب می شود ، که معمولا برای یک آب مقطر گیری یکبار تقطیر از یک المنت 1500 وات و یا 2 المنت 750 وات استفاده می شود ، در انواع دوبار تقطیر آن چون اسفاده کردن از 4 عدد المنت 750 و یا 2 عدد المنت 1500 وات مشکلاتی مانند جریان کشی از خطوط داخلی آزمایشگاه که برای رفع این مشکل باید کابل کشی انجام شود در بیشتر انواع آب مقطر گیری های 2 بار تقطیر ، بجای برق تکفاز از برق سه فاز استفاده می شود .

برای جلوگیری از سوختن المنت ها ( در زمان قطعی آب ورودی ) معمولا این دستگاه ها دارای سنسور های برای تشخیص آب یا level control می باشند در زمانی که آب ورودی به هر دلیل قطع گردد سنسور به یک مدار فرمان یا کنتاکتور فرمان داده و برق المنت ها قطع می گردد .

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 5]